mandag 31. januar 2011

Lapp over lapp

Lappebunken til nå! Ikke så imponerende stor men jeg liker å titte litt på den og se på fargene og være enig med meg selv i at de er fine. Noen av fargene viser seg å være nesten like her i stuelyset da selv om de var veldig ulike i butikklyset. Jeg må bare prøve meg fram for å finne ut hva jeg gjøre videre med det, om jeg kutter ut noen farger, lar det være sånn eller kjøper inn noen nye. Garn til overs etter dette prosjektet her passer ypperlig til å prøve meg på tovede votter med uansett så!


Litt ergerlig er det da at første og siste lappen har så stor størrelsesforskjell.... Jeg hekler tydeligvis strammere og strammere.



Og så har jeg endelig mange nok til å prøve meg litt fram på bredden på teppet hvertfall! Lurer litt på om dette er passe bredt, det blir jo litt hekling imellom rutene pluss en heklet kant rundt også.



Og så vil jeg minne om at det er siste frist for å melde seg på give away'en min i dag! Hadde tenkt til å lage lapper og trekke på gammeldags vis, men siden så mange har meldt seg på så ble jeg plutselig litt usikker gitt! Men moro moro moro at så mange vil være med!

4 kommentarer: