torsdag 13. januar 2011

Endelig ferdig på ordentlig

Ribbebuksa til garnstudio liker jeg godt. Men da jeg la opp til den fjerde buksa i 2010 og ikke engang hadde valgt fargene selv, da gikk det treigt med meg ja. Må være noe av det tyngste jeg har strikket dette her. Men, 1. juledag kom jeg endelig i mål og kunne felle av det andre beinet. Først i dag festet jeg trådene og sydde løpegangen til strikken. Ivrig etter å få knytt strikken passe fikk jeg lurt buksa på toåringen og tenkte jeg med det samme skulle ta actionbilder! Jeg måtte virkelig få fart på meg for å få noe bilde for buksa ble vrengt av med en gang strikken var knytt for bukseprøving sto ikke på planen til toåringen akkurat i kveld....


Så da blir det enda et sånn bilde av en ribbebukse.


5 kommentarer:

 1. For en flott bukse, og en perfekt måte å bruke opp restegarn på! Artig bilde av toåringen, i bevegelse :) Ble hvertfall actionbilde av det ;)

  SvarSlett
 2. Takk! Hun er ganske fin sammen med minnie-genseren og uglelua!

  En bra måte å bruke opp restegarn på ja, men dette er kjøpt for anledningen. Jeg ble lei av at sambo alltid sa at det ikke var fargekombinasjoner han hadde valgt, så dette er det han som har plukket i garnbutikken ;)

  SvarSlett
 3. Fjerde buksa du ikke har valgt farger på; imponerende stayerevne! Ullbukser er ikke verdens morsomste å strikke, men de er gull i bruk!

  SvarSlett
 4. Ååå nei ikke fire bukser jeg ikke har valgt farger til nei, bare denne siste! Heretter skal jeg bare høre på at det ikke er fargekombinasjoner han hadde valgt ;)

  Veldig kjekke bukser i bruk da, så jeg har allerede handlet garn til neste bukse...

  SvarSlett