fredag 21. januar 2011

Wollmeise på haiketur

Med så mye snakk om wollmeise på hobbyboden blant annet, så blir en nysgjerrig sjel så nysgjerrig at hun bare MÅ prøve selv også. Og det er jo så mange fine farger! Holdt ikke å kjøpe bare en nei.... Endte opp med å kjøpe tre hesper fra selve meisenettbutikken. De er fine de. Den ene snakker ikke til meg så jeg forstår det enda, så den vet jeg ikke hva skal bli for noe. Den andre har snakket litt så jeg tror jeg vet hva den skal bli. Den tredje sa vel igrunnen at den var fin, men kanskje ikke noe for meg. I tillegg til disse kjøpte jeg en fjerde av ei som solgte unna noen. Og da den kom til meg og ble pakket ut av pakken så kvitret den! DET var meisen sin det! En We're different: Campari orange. Mye rødt i den, kjempefin!

Litt dårlig mobilbilde men det får gå. Må bare vise frem den som har fått meg til å legge vekk to andre prosjekter slik at jeg kan strikke Hitchiker til meg selv!
Og så må jeg bare si, så hyggelig at så mange vil være med på give away'en min! Og så gøy at det er så mange fra Sverige også da! Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Kjempefint garn,det kommer til å bli ett fint sjal. Har ikke sjans til å klare noe sånt jeg tror jeg. Hehe

    SvarSlett
  2. Det var dårlig selvtillit det! Sånn som haikeren klarer du garantert! Søk på hitchiker på hobbyboden så ser du masse som folk har strikket. Du klarer å strikke riller og felle og øke. Alt er ikke hullete vet du. Og jammen tror jeg du hadde klart det og! ;)

    SvarSlett