onsdag 12. januar 2011

Huttetu så kaldt det er, jeg fryser sånn på mine tær.....

Jeg er med på en strikkealong på hobbyboden som går over hele 2011. Kindereggalongen, den har et tema for måneden, pluss strikke noe til seg selv, gjerne minke litt på garnlageret og har man en ufo man kan bli kvitt er det toppers. Temaet for januar er som det står i overskriften. Og veldig passende for jeg har vært kald på beina en stund nå.

Jeg hadde egentlig tenkt til å strikke sokker, har garn til det liggende. Men så kjente jeg at jeg ikke orket hæl nå, så noe måtte jeg finne på. Dessuten har jeg noe annet jeg heller vil strikke på så om det var fort gjort var det ingen ulempe. Jeg endte opp med lommetøfler, etter oppskriften her. Klarte å ta feil pinne etter å ha funnet fram riktig da så de er litt trange å få på seg men det går fint. Garnet er Mor Aase og fantes i garnkassene mine fra før. Med tanke på å bli sokker men det varmer da føttene mine allikevel.


2 kommentarer:

  1. Fine! Rosa og rødt er morsomt da :)

    SvarSlett
  2. Takk! :-) Rosa og rødt kan være veldig så gøy og det! Satser på litt sprekere varianter av fargene om jeg velger kombinasjonen til ungene da.

    SvarSlett