lørdag 30. oktober 2010

Garnorganisering

Hvor jeg har hvilket garn har jeg ikke hatt noe problem med. Men feks å finne det jeg vil ha i garnkurven har ikke nødvendigvis vært bare bare. Og igrunnen har jeg vært fornøyd med å ha garn i poser bak sofaen, så lett tilgjengelig da gitt! Og ikke synes det heller. Det begynner å bli lenge siden garnkurven ble full og vel så det. Men så har jeg da fått orden på pinnene, og ble vel bitt litt av basillen....

Jeg glemte å ta bilde av posene bak sofaen før jeg begynte å sortere, men det var fire bæreposer der med varierende mengde garn oppi. Garnkurven min ble hentet fram fra hylla i boden.... Godt stappa!


BOFF sa det da jeg rørte på innholdet.....


Det var litt jobb ja.... Var veldig mye som hadde filtret seg i hverandre også. Fikk fra hverandre det meste, men siste rest endte i søpla.


I vinduskarmen har jeg okkupert litt plass! Og enda er det et nøste som lever sitt eget liv der. Og det skal det få fortsette med, jeg hekler noen ruter dann og vann av det til et sjal jeg tenkte å ha på jobben. Da kan det ikke pakkes vekk.

Mine pågående prosjekter bor i hjørnet på sofaen, er jo ingen som sitter der likevel. Og strikkemappa er jammen hendig og gjør pinnene mine mer tilgjengelige!


Det ble plass til en ufo i en av kassene. Aner ikke om jeg kommer til å gjøre den ferdig. Litt synd å gi opp men motivasjonen er borte for nå.


Og en annen ufo fikk bo i en annen kasse. Den er fra før storesøster ble født! Hadde planer om et pin wheel teppe, men garnet var ikke helt som jeg så for meg. Den gangen var jeg helt fersk på strikking så jeg hadde jo ingen anelse om garn! Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med det.Og så til sist et bilde av det ryddige garnet! Skal du ha FIRE esker lurte sambo på da vi var på Ikea.... De buler. Han mener jeg ikke trenger mer garn nå. Jeg mener bestemt han tar feil. Det er jo meningen en del av det som er oppi disse eskene skal brukes opp, før jul.... Best å slutte å skrive og begynne å strikke!

1 kommentar:

  1. Selvsagt tar han feil!
    Man kan aldri få får mye garn ;)
    (jeg har 9 hele trådkurvstativer fulle med garn....og kjøper stadig nytt også......lykke.)

    SvarSlett