mandag 18. oktober 2010

Noen ganger er det ikke like gøy!

I går ble jeg ferdig med en trøyevest, må feste trådene da men det er ikke så mange så det går fint. Bare har ikke lyst akkurat nå. Men NÅ har jeg ingen unnskyldning for å ikke strikke på en bukse jeg har holdt på med en stund lenger.... Og jeg har ikke lyst til å strikke den. Virkelig ikke.

Jeg har da strikket tre sånne bukser til denne høsten. Dessuten så får jeg til stadighet høre fra min samboer at joda, men det er ikke en fargekombinasjon han ville ha valgt. Så en dag dro jeg han med til garnbutikken og ba han plukke ut farger HAN ville ha valgt. Og lovte på tro og ære å strikke buksa i de fargene. Skal jeg aldri gjøre igjen. Dette er ikke en kombinasjon JEG ville ha valgt. Og da blir det litt tyngre å strikke.

Og så fabulerer og planlegger jeg selvfølgelig alt mulig annet jeg vil strikke. Selvfølgelig. Er et par ting det. Og selvfølgelig må jeg blogge om vilikke'n min istede for å strikke. Selvfølgelig. Men sånn! Da har jeg fått skrevet dette, så da skal jeg ta meg en tittetur i nettbutikker etter garn. Selvfølgelig. ;-)

4 kommentarer:

 1. Hva slags farger da??????
  Og jeg digger fargekombinasjonene dine. Du ser sammenhenger inn i tid. Mens jeg kan se farger her og nå...
  Du bra dame til å strikke da:D

  SvarSlett
 2. Tusen takk søte deg!

  Det er svart, hvitt og rødt. Kan være tøft sammen, men jeg er ikke helt der på fargeskjemaet nå.

  SvarSlett
 3. du får lage et slags belønningssystem ;) Er det jeg gjør med oppgava mi ;)

  Heia heia!

  SvarSlett
 4. Jeg gjorde forsåvidt det etter å ha skrevet dette. Bare en annen variant. Strikke en viss tid på denne hver dag, og så gjøre hva jeg vil utenom det. Så det klarte jeg ikke gjennomføre i går på første dagen.....

  SvarSlett