onsdag 13. oktober 2010

Kluter!Kjøkkenkluter, nei duuu så kjedelig! Ja så da har jeg selvfølgelig prøvd på det. Jeg har en del bomullsgarn liggende så jeg tenkte at dette var en fin måte å bruke litt av det på.
Først heklet jeg en, og den ble så ujevn i sidene at jeg måtte hekle kant rundt også. Så nå har vi fancyschmancy kjøkkenklut! Som er litt sterkere gul enn på bildet.
Så tittet og tittet jeg på ravelry, så mange flotte mønster! Da jeg kom over en kaffekopp måtte jeg selvfølgelig strikke det, kaffekjerring som jeg er. Vet ikke hvor små kluter de liker overe there jeg, men jeg økte min i bredden for jeg syntes den ble litt smal, og da jeg var ferdig med mønsteret var den jaggu meg stutt og. Ja ja, da vet jeg det til en eventuell neste gang. Denne er også sterkere i fargen enn på bildet. Eneste likhetstrekket her er at den faktisk er grønn på bildet også.

Jeg ble liksom bitt litt av basillen da siden dett var fort gjort og det snart er jul, men bør vel kanskje prioritere de prosjektene jeg har på gang til mine egne unger snart så det blir ferdig til jul det og. Dog har jeg en klut liggende uten trådene festet som jeg tenkte skulle få følge av et par til i en pakke som julegave til noen. Klarer ikke helt å la være. Dessuten synes jeg den hekla ble en god kjøkkenklut, den strikkede har jeg ikke prøvd enda.

Og når planlagte prosjekter er nevnt, så fikk jeg noen nøster med baby ull fra stoff og stil i postkassa mi, så da ble pågående prosjekter lagt til side for å strikke en vest. *kremt*

6 kommentarer:

 1. Så kult at de ble bra og bruke også da! Jeg likte gulfargen veldig godt, men jeg ser absolutt ikke noe kaffekopp på den grønne?

  Artig idè til julegave da!

  SvarSlett
 2. Nei det var plent umulig å ta et skikkelig bilde av den kluten. Men det er kopp og skål med damp opp fra koppen. hehe Den synes bedre her! http://knittingmemories.blogspot.com/2006/08/my-coffee-cup-cloth-just-to-keep-you.html

  Og den gulfargen er jo ikke sånn den er. Lurer på om den er riktigere på bildet av blekkspruten jeg.

  SvarSlett
 3. I love that yellow thing<3!!!!!
  Genial ide!

  SvarSlett
 4. Ha!Nå så jeg kaffekoppen og!

  SvarSlett
 5. Heisann...fikk ikke sove så jeg tok en tur innom siden din. Jeg holder på å strikke kluter (til jul) akkurat nå. På "kjøpemønstret" er klutene 30x30 cm. (Bomull krymper i vask som du vet). Strikker mine i rødt, mosegrønt og hvitt - moro:) (Prøv perlestrikk-da blir de tette og fine).
  Ikke at jeg har noe å lære deg - for det ser ut til at klutene dine er laget av ei som kan faget!
  Jeg skal legge meg til som følger nå - og legge deg til bloggrollen min- for hit kommer jeg igjen :))
  Har forresten en stor gibort på gang på min 1 måneds gamle blogg - prøv lykken da vel!

  Klem fra Grobu-Mimmi :)

  SvarSlett
 6. Gøy at du så den Hilde!

  Hei Mimmi! Morsomt med nye mennesker! Skal ta meg en titt i bloggen din :-)

  SvarSlett