fredag 22. oktober 2010

Strikking og sikling og ny blogg!

Det var det med sikling på strikking og strikking på ting man ikke lenger har så lyst til å strikke på! Tenkte å prøve en metode jeg har lest om i flere blogger nå. En viss strikketid til strikkeprosjekter man ikke har så lyst til å strikke på hver dag, og resten av strikketida fristilles til det man har lyst til å strikke på.


Jeg tenkte 30 minutter istede for de berømte 15, må nesten prøve å få litt fart på buksa jeg holder på med. Metoden fungerer nogenlunde så langt hvertfall, bortsett fra at jeg ikke rørte buksa første dagen.... Tok det igjen med over en time dagen etter da, så jeg har tilgitt meg selv. I mellomtida har jeg sydd strikkepinnemappa, strikket en kjøkkenklut og strikket ferdig en påbegynt sokk. Og der slo nr 2 syndromet inn igjen.


Så da sikler jeg på garn! Jeg dagdrømmer om garnet når jeg kjører bil og fantaserer om å overraske med flotte sokker til jul. Hvordan det skal gå til vet jeg slettes ikke, siden jeg ikke er garantert strikketid i skjul. Men se da! Flotte Zauberball! Kan bla fåes tak i på 123knit.com. Det må definitivt prøves en gang!

Og til sist vil jeg gratulere Fru Tuss med sin nye blogg! Vi har etterhvert hatt mye strikketid "ilag", sånn på hver vår kant av landet, så det er gøy at hun også har fått seg blogg!

2 kommentarer:

  1. Smart med litt tvangsstrikking. Jeg har vel ganske mange prosjekter her som gjerne burde fått en dose tvangsstrikking hver dag.
    Zauberball, også kalt saueballer, er virkelig lekre. Jeg har2 stk av lace-utgaven i hus, men har ingen konkrete prosjektplaner for dem ennå.

    SvarSlett
  2. Så lenge man er flink og holder seg til planen så... *kremt* Men har stort sett bare omfordelt de 30 minuttene litt så det fungerer nesten.

    Har 3 zauberballballer i hus jeg og nå.... Så nå er det et nytt tvangsprosjekt på gang som helst bør være ferdig innen gaveåpningen på julaften. Men har allerede rukket å bli litt uvenn med prosjektet, på prosjektets første dag. Så dette skal bli spennende fremover!

    SvarSlett