onsdag 3. november 2010

Flyttesalg!

Ja ikke hos meg, men hos garnlangeren min! For meg spiller det ingen rolle om butikken er der eller her, men for henne vil det nok gjøre det! Over nyttår åpner butikken igjen i lokaler i litt mer sentrale strøk. Og i den forbindelse er det salg på hele butikken, 20-70%. Selvfølgelig måtte jeg dit da! Første salgsdagen i dag, og det hadde visst vært travelt i hele dag! Så her går det nok unna, godt jeg dro dit tidlig så jeg kunne velge og vrake.Bildet er fra butikken, lånt fra nettsiden hennes.

Alt garn var det 20% på. Jeg skal faktisk ikke fortelle nøyaktig hvor mye jeg kjøpte. *kremt* Men jeg klarte fint å bære både det og babyen min ut i bilen på en tur da. Jeg har faktisk klart å presse en del ned i eskene mine som jeg viste frem i forrige innlegg, men de 12 nøstene med babyull må bo på utsiden til jeg skal strikke av de eller får plass i eskene. Jeg har en plan for de 12 da, to ullbukser til NESTE vinter. Er det salg så er det salg.

70%'en tipper jeg var på scrappeting, jeg overhørte nemlig at hun skulle stort sett slutte med det og heller satse mer på garn.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag är glad att ha hittat till dig! Och glad att du är med i min utlottning!

    Kram skogsflickan

    SvarSlett