tirsdag 25. september 2012

Skappelgenseren

Nei fysj for en potetsekk! Ikke fin!

Ja det tenkte jeg da jeg så den første gangen. Sa det høyt også. Men så er det nå engang sånn da, at når man ser noe mange ganger så kan man jo endre mening. Spesielt om det dukker opp varianter som man synes er finere. Så etter litt tenking så bestemte jeg meg for å ta noe garn jeg hadde liggende til en annen genser og strikke meg en skappelgenser jeg også. La opp litt færre masker blant annet. Gjorde en del endringer, noen etter tips fra andre og noe fant jeg på selv. Alt jeg har gjort har jeg skrevet ned på prosjektsiden min på ravelry.

Faktisk av alle ting, så syntes jeg denne var morsom å strikke og jeg koste meg med den! Og jeg som har strevd meg gjennom disse rillestrikkede babyteppene. Genseren er tross alt ikke så ulik. Men så er jeg veldig fornøyd med fargevalget også da, det hjelper jo på. Og at strikketøyet er mykt som en liten sky. Fort gjort var det også, jeg var jo litt gira. Innimellom har jeg strikket på noen sokker og så all tida har ikke gått til genseren.

Og jeg er så fornøyd! Jeg har bodd i den siden den ble ferdig. Happy happy happy!5 kommentarer:

 1. Det var en av de bedre variantene jeg har sett, elsker også den fargen :-) Ha en fortsatt god uke :-)

  SvarSlett
 2. Denne er fortsatt en vinner for min del. Synes garnkombinasjonen virker mye mer "meg" en originalen (om det går an å kalle den "originalen"...? :o))
  Fargen er bare skikkelig fin!!!

  SvarSlett
 3. Nydelig farge. Har kost meg med mine to gensere jeg også.

  SvarSlett
 4. hi,hi nydelig farge på din genser,tenkte å
  hvorfor strikke skappel genser ,det var jo sånn man lærte å
  strikke når man var liten............riller på riller.Men så ble det en på meg å skal legge den på bloggen i løpet av morgendagen.
  Det var jo et greit TV prosjekt,pinnene går av seg selv.
  Lykke til videre.
  www.maskeball70.blogspot.com

  SvarSlett