onsdag 26. september 2012

Prinsesse må prøve

En av tingene på sesongens MÅ-liste var en ullbukse til størstejenta som straks er fire. Uff og akk og stønn og det er så mye annet jeg heller har lyst til å strikke. Men så KJØP en bukse på butikken da sier sambo. Eller votter eller sokker eller hva det er jeg uffer over. Men.... Kjøpe det når jeg strikker selv?? Nei den sitter langt inne! 

Så ble da endelig buksa ferdig, jeg skyndte meg litt i innspurten nå for nå driver det visst og blir kaldt ute. Og klapp på skuldra! Jeg begynte ikke på noe annet gøy men votter til mellomstejenta som også står på den MÅ-lista! Håper jeg får de fort ferdig... hehe

Buksa er Drops sin, samme som jeg har strikket tidligere. Hvorfor endre noe som fungerer? Det jeg har endret på nå er at jeg har strikket den i fabel istedet for i alpakka. Kjøpte inn fabel da det var Fabelfestival tidligere i år. En tråd ensfarget beige og en tråd flerfarget. Og så strikket jeg den litt høyere i livet enn oppskrifta sa i håp om å unngå rørleggersprekken denne sesongen. 

Så var det å få tid hos små prinsesser som er opptatt med å se på barnetv da for å få knytt strikken riktig og få tatt bilde.... Buksa ble bak frem og bilde rakk jeg nesten ikke å ta.


Et underveisbilde for å vise fargene litt mer riktig.


9 kommentarer:

 1. Flott bukse! Men jeg er enig med deg, det er ikke det som er mest spennende å strikke :p

  SvarSlett
 2. Buksa ble kjempefin! Jeg holder på med en rillebukse selv akkurat nå. Det føles at det tar evigheter i blant. Jeg liker fabelgarnet veldig godt til å lage bukser av. Både fordi jeg liker å strikke med det og fordi jeg syns fargeskiftene er kjempefine til andre ting enn bare sokker

  SvarSlett
 3. Den var kjempefin! Herlige farger:).

  SvarSlett
 4. strikker du bena med rundpinner??? Går det?

  Får DA hadde tilogmed jeg villet strikke mer bukser...

  SvarSlett
 5. Skal si du har vært effektiv i det siste! :) Knallfine ting du strikker!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige kommentarer!

  Prinetti, jeg strikker bare med rundpinner jeg. Får det ikke pent med strømpepinner. Bruker teknikken magic loop :)

  SvarSlett
 7. A-I: TUSEN TAKK! Magic loop må bare være den beste ideen noensinne. Jeg klarer det, og ikke minst det er morsomt :D

  SvarSlett