søndag 26. september 2010

Uglevotter

Jeg fant ut at storesøster trengte et par strikka votter til. Sånn etter å ha kjøpt et par nøster med Mor Aase garn på impuls på Rema. Hun er jo så glad i dyr at jeg fikk lyst til å ha et dyr av noe slag på vottene. Lette opp og ned på ravelry.com og spurte andre og alt mulig til blikket falt på teppene til popsinune! Spurte pent om lov til å låne mønsteret og fikk til og med mønsterdiagrammen tilsendt. Så da ble det uglevotter! Fritt modifisert etter oppskriften her.


4 kommentarer:

  1. Åh, de vottene var jo bare helt sinnsykt kule da! Applaus for de! :D Og så du som ville gi opp å strikke mønster da ;)

    SvarSlett
  2. Takk for det!
    Menneh atte jeg gruer meg til jeg skal starte med Marius-genseren for mønsterstrikk er ikke min greie! Strammer for mye.

    SvarSlett
  3. Så fine de ble !

    Kjenner til det å plutselig ha stramet for mye mens man er midt i mønsterstrikkingen. Jeg må konsentrere meg en god del hele tiden for at jeg ikke skal stramme, så slik mønsterstrikk blir ofte dårlig resultat som tv-strikking.

    SvarSlett
  4. Takk!

    Det synes ikke så godt med det garnet at jeg strammer for mye, men du ser kanskje at ugla er litt smal i forhold til dine? hehe Jeg må nok øve mer skal jeg klare å slippe opp passelig.

    SvarSlett