mandag 16. april 2012

Råååsa Elvira!


Jeg er ferdig med noe! Og hvordan plagget føles etter vask gjorde at garnet virkelig seilte opp som en ny favoritt! Før denne har jeg nesten bare strikket rillestrikk av wollmeisen, og alle tingene unntatt en har vært twin. Denne er i 100% og kjennes helt herlig ut! Fargen er Dornröschen WD og jeg har ikke kamera, omgivelser eller tålmodighet til å få tatt et bilde som får frem fargen på en riktig måte. Jeg har heller ikke modeller som har tålmodighet til å få tatt et nogenlunde bilde, så da kompenserer jeg som tidligere med mange bilder. Mønsteret er Elvira og jeg skal snart strikke en til for selv om det er storesøster som er modell her så er det lillesøster sin og storesøster ga tydelig beskjed om at hun også måtte få!6 kommentarer:

 1. Så utrolig lekker, skjønner godt at eldste jenta også vil ha :-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin!! Elvira og Fiona er helt klart høyt oppe på favoritt-lista mi, og i 100% må den jo bare være helt nydelig.
  Kan jeg spørre hvilken str og hvor mye garn du har brukt?
  Har "litt" WM liggende jeg og, og nå ble jeg litt inspirert. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!Jeg strikket str 4 år og målte ikke lengden men avsluttet da jeg ikke turte å strikke lenger på hespa. Kjolen veier 147g og jeg har igjen 8g, så den kunne ha vært strikket en eller to repetisjoner lenger men jeg er ikke erfaren nok til å vurdere hvor langt det rekker dette garnet.

   Slett
 3. Flott Elvira i nydelig farge!

  SvarSlett
 4. Denne kjolen er bare så fantastisk fin! Jeg skal strikke en barselgave til et vennepar som for barn til sommeren, og har bestemt meg for å strikke denne. Gleder meg til å få den på pinnene!

  SvarSlett
 5. Elvira er bare så søt, skjønner godt den ble populær. :)

  SvarSlett