fredag 20. april 2012

Winter berries selv om vinteren er over

I slutten av januar strikket jeg et deilig mykt og varmt skjerf. Da var jo nesten vinteren over, hvertfall den kalde delen av den, så det har kun blitt brukt på en prøvetur. Ingen hast med vask og forming med andre ord. Det er nå omsider gjort og en dag solen tittet frem løp jeg ut og fikk tatt et bilde av det. Ti minutter senere var sola borte resten av dagen så her gjelder det å følge med!
Midtdelen strikket jeg litt lenger for det så ut til å ville bli litt snaut om jeg hadde fulgt oppskrifta. På bildet nedenfor er det nesten rett av pinnene men det viser hvertfall størrelsen på det. Dette var enkel og rask strikk, og jeg brukte nesten 6 nøster med Drops Nepal.Så ønsker jeg alle en strålende helg! Jeg håper sola dukker opp igjen.


4 kommentarer:

 1. Kjempe flott sjal! Ha en strålende helg :-)

  SvarSlett
 2. Ahaaa det ble lekkert! Eg har brukt mitt mye i vinter å vurderer et par i julegaver ;)

  KOS deg og ha ei herlige helg!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 3. Nydelig! Synes grått er så anvendelig.. Dette skjerfet har flere fristet med nå, jeg må kanskje strikke meg et slikt til høsten :)

  SvarSlett
 4. Dette var lekkert !! Antagelig må jeg føye det inn i køen min nå....... Alt for mye fint å strikke der ute !!! Kanskje dette var en smart julegaveide :)

  SvarSlett