mandag 8. november 2010

Snart julekalender

Å få tatt bilde av en blånisselue er ikke bare bare!
Men jeg fikk da til slutt et bilde med hele lua i og i greit lys.
Lua er til storesøster, nå er vi klare til årets kalender på nrk. Så blir det spennende å se om hun synes det er gøy da!
Denne gangen har jeg faktisk brukt garn fra garnlageret mitt! For to år siden så strikket jeg nemlig en blånisselue til niesa mi, og da brukte jeg bare 50g av hver farge selv om oppskriften sa mer. Så jeg hadde da to nøster liggende fra da, pluss at oppskrifta også var under kontroll.
Så da var denne unnagjort! Jeg har tenkt på det en stund men slått det fra meg siden jeg har så mange andre planer. Men så foreslo sambo det på fredag og da var jeg ikke vond å be. Litt overrasket ble han nok over at jeg var så klar for en av hans idéer! ;o)

2 kommentarer:

  1. Den ble jo kjempefin da! Og så så fin fin modell du har, sånn bortsett fra at du må ta actionbilder i papparazzi-stil, hehe ;)

    Ja kan tenke meg han ble overasket ja *humrer*

    SvarSlett
  2. For en fin blogg du har! Jeg ramlet tilfeldigvis inn her, og angrer ikke på det (har allerede blitt følger av bloggen din). Du har strikket masse fint! Heldig du er som var på salg hos garnlangeren din :-)

    SvarSlett