mandag 22. november 2010

Impulslue

En dag hang det en lapp på døra i barnehagen, er det noen som kan bidra med premier til de ansatte til trivsel og treningsopplegget osv hilsen trivselsutvalget. Nei det hadde jeg ikke. Dagen etter hang lappen der fortsatt og da jeg tittet på den da kom jeg til å tenke på en lue jeg hadde funnet tidligere som jeg hadde lyst til å strikke en gang. Dagen etter der igjen hadde tanken modnet litt mer da jeg igjen så på lappen, så jeg dro hjem og tittet i garneskene mine. Der har jeg bla en rød og en rosa som jeg tror blir veldig fine sammen, og som jeg har sett for meg i en lue. Meeen, siden det skulle være premie og de har flere mannlige ansatte så var vel rosa og rød en dårlig idé. Jeg rotet litt rundt i restene og bestemte meg for grønn, grå og (ny) oransje. Etter å ha avsluttet et annet prosjekt satte jeg igang, men hadde ikke kommet langt før jeg tok en ny tur i eskene og plukket med meg turkis, rød og gul også. Oppskriften fant jeg på ravelry.com og heter Modern rib hat, og er en ganske kul lue som kan brukes på flere måter.

5 kommentarer:

 1. Så forskjellig den ble etter de forskjellige måtene du bretta den på da! Stilig! Snill er du som lager så fin gave! :)

  SvarSlett
 2. Varmer godt over ørene med dobbel brett hvertfall! Er jo relativt tykt garn. Ideelt for meg kanskje som blir så heit i toppen etter en stund ute med lue men som fryser på ørene uansett. Men tror jeg ville hatt tofarget eller kun en farge selv ;-)

  SvarSlett
 3. Den ble kjempekul! Så snill du er:)

  SvarSlett
 4. Den er kjempe kul!!!!
  Jerg liker. Må nok dukke opp i denne barnehagen for å vinne, om jeg så må utgi meg for å være ansatt!!!!Den passa til og med!!!

  SvarSlett