søndag 7. oktober 2012

Det motsatte av garnslanking

Stort sett synes jeg man hører om garnslanking og ikke garnfeting. Men hvordan har man fått et garnlager som trenger slanking om man ikke har fetet det opp først? 

Det er hvertfall ikke noe problem å fete opp lageret. Bare si garnsalg så øker det nesten av seg selv. Eller finne en nettside med fint garn. Eller garn som bare er i en begrenset periode. Mulighetene er mange! 

Som du sikkert skjønner så har jeg handlet litt garn i det siste. Unnskyldningene er mange og mer eller mindre gode. Her er ihvertfall godbitene som har kommet i hus i det siste!

Det begynte pent med merino mania salget til drops. Men unnskyldningen var særdeles dårlig, jeg trengte en farge til lommene til en tunika jeg KANSKJE skal strikke.... Klarte ikke velge så jeg kjøpte to farger. Hvilken kombinasjon synes du er finest?

Europris hadde salg også, så der har jeg også vært for folk har skrytt sånn av Tuva garnet. Da ble det med til to kluter til jentene og til et sett mariusgrytekluter.

Men så var det noen luer og votter som ikke helt var som det skulle, og merino mania var fortsatt. Ja da sier det seg selv da!

Og så kom Drops love U garnet for salg. Dette hadde jeg lyst til å prøve, og det ble en del for siden garnet er så tykt valgte jeg å gå for en tykkere jakke. Men så var det dette med frakt da. Da blir det jo ikke såå billig. Rart egentlig for man tenker jo ikke på kostnadene det er å reise til butikker og handle. Men i allefall, jeg slang på garn til en Skappelgenser til, og enda hadde jeg mer å gå på opp til tusenkronersgrensa. Så da ble det med garn til en cardigan som jeg falt for da Drops kom med den da. 2,2kg veide pakka. LYKKE!

Og så har jeg glemt å nevne abuelita tykk og tynn som jeg kjøpte til en genser til meg selv, selvfølgelig på tilbud hos pickles. Det er en liten stund siden, og hovedgrunnen til at jeg ikke har strikket genseren enda som er så rask å strikke er vel at fargen ikke stemte overens med fargen på bildet deres denne gangen heller. Så langt har ikke det stemt når jeg har bestilt derifra, så nå vet jeg ikke om jeg gidder mer.

Nå skal jeg strikke! Er snart ferdig med vottepar nr 2 av garnet lenger opp.

3 kommentarer:

 1. Garnfeting er i allefall mye mer fort gjort enn å garnslanke...:) Det blir spennende å se hva du får laget av alt det fine garnet da!

  SvarSlett
 2. Masse nydelig garn du har fått tak i her ja - og fornuftig med denne veiens garnslanking.
  Kos deg med garnet.

  SvarSlett
 3. Garnfeting er gøy!!!!☺
  Kos deg med alt det deilige garnet ditt!!

  Gleder meg til å se ferdige resultater☺

  SvarSlett