torsdag 11. oktober 2012

Bursdagsgave!

Jeg var så heldig å få tak i en hespe med Wollmeise DK allerede første dagen de ble lagt ut for salg. Til og med i en farge jeg har siklet på, meilenstein. Fin farge, men litt sukkersøt til meg kanskje. Men en hespe rekker jo langt, så jeg så meg ut en vest jeg kunne strikke til eldstejenta. Så ble den lagt vekk, køen er jo lang. 

Den hespa har ligget og pirret i hodet mitt siden jeg har hatt så lyst til å prøve garnet, så fikk den da endelig snike i køen også. Da jeg tok den frem sammen med et par andre hesper for å nøste opp grep jentungen tak i den med en gang, den fargen var visst noe for henne! Da nøstingen var ferdig la jeg hespa vekk og begynte å strikke i skjul for henne. Det er jo masse strikketid det så lenge jeg er i permisjon og hun legger seg tidlig på kvelden. Målet var å få ferdig vesten som en overraskelse til bursdagen hennes. Litt uti ble jeg veldig i tvil på om det kom til å gå, men jeg klarte det! Med flere dagers margin! 

I mangel på fotomodell fant jeg en stand in


Og så måtte jeg jo ta et ute i sola bilde siden sola skinner som den bare kan på høsten


Og et nærbilde av knappene som kanskje er litt spesielle men midt i blinken for jenta vår!


3 kommentarer:

  1. Denne var kjempefin! De knappene der hadde nok vært midt i blinken for fireåringen her i huset. Det er mye snakk om dinosaurer en periode, og jeg begynner å ane en liten dilla :)Jeg har til gode å prøve wollmeise enda jeg. Hadde jo vært litt gøy å prøve en gang. Tror jeg får ha det som en gulrot til jeg får strikket opp en god del annet jeg har slengende :)

    SvarSlett
  2. Sen ble kjempefin! Fargen ser så nydelig ut. Moro med dinosaurknapper.

    SvarSlett
  3. Heldig motager som får den:) Wollemeise er jo bare en drøm å strikke av og heldige deg som fikk tak i et nøste!

    SvarSlett