tirsdag 19. juni 2012

Jeg har også laget Oslo-anorakker!

"Alle" strikker Oslo-anorakker nå for tida, men det er kanskje ikke så rart? De er jo så fine! Jeg fant ut at jeg skulle prøve meg jeg også med nepal siden det var på tilbud i mai. Kjøpte garn i midten av mai og skyndte meg å strikke i tilfelle jeg måtte kjøpe garn til en til. Hadde ikke kjøpt nok garn av fargen på glattstrikkdelen og måtte bestille på nett for å få tak i mer så det forsinket meg litt. Den ble litt akkurat i størrelse til eldstejenta så jeg fant ut at jeg skulle strikke en til og gi til tvillingniesene som ble 3 år i juni istede. Så da var det bare å skyndte seg å gjøre ferdig nr 2 også. Jeg liker jo ikke så godt å strikke nr 2 av noe så det var helt greit med litt strikkepress!


Jeg kjøpte treknapper til dem, tre runde og en hjerteknapp på begge to.


Foreldrene ga hvertfall uttrykk for at de syntes de var fine. Den ene tvillingen ville ikke prøve, den andre fikk den på og sa hun ikke syntes den var noe fin. hihihi Juni er feil tid for plagg i nepal, særlig når man har på seg ny, fin sommerkjole og har bursdag!

Oppskriften er å få kjøpt på Pickles sine nettsider.

Jeg strikket i str 3-4 år og brukte 4 nøster nepal i hver farge. Rask og grei strikk, men nå fortsetter jeg videre med andre ting! ;) Akkurat nå holder jeg på med noe jeg har hatt lyst på siden høsten 2010 og en annen ting jeg spontanstartet på i helga. Alt ved det normale med andre ord. Men tingene har litt størrelse nå så det tar litt tid å få ting ferdig. Jeg har ikke glemt bloggen!

4 kommentarer:

 1. De ble ordentlig fine, tenker de faller i smak hos jentene når været passer bedre.

  SvarSlett
 2. Så flotte, stilig at de var like og ulike på samme tid :) Kjempefine farger, tror nok jentene blir fornøyde jeg!

  SvarSlett
 3. Så fine.
  Jeg har også kjøpt Nepal til Oslo anorakk, men ikke kommet så langt som deg :-)

  SvarSlett
 4. Fin-fine anorakker!
  Tror jeg skal velge treknapper jeg også, når jeg kommer så langt ;-)

  SvarSlett