torsdag 8. desember 2011

Shalom igjen!Den første shalomen jeg strikket som var det første større plagget jeg har strikket ferdig til meg selv, ble for stor. Så stor at jeg ikke hadde vært komfortabel med å bruke den. Men, da var plutselig en julegave i boks og jeg var ute og kjøpte garn til en ny vest. Må jo benytte sjansen når det er tilbud! Drops har jo alpakkafest ut året, og vesten er strikket av drops nepal. Såvidt litt over 6 nøster brukte jeg på denne, og den ble superraskt ferdig for jeg begynte på fredag og var ferdig på onsdag! Og enda hadde jeg god tid til trådfesting på andre ting. God og varm er den også nå som det plutselig ble kaldt ute. God timing!
Tålmodighet og sånt er ikke min sterke side da, så her er det kveldsbilder og bilder der jeg med et følsomt mobilkamera tar bilde av meg selv. Ergo ikke så bra bildekvalitet. Men jeg vil jo vise den fram!

Lenge siden jeg har blogget nå! Var høy på pæra og var ferdig til jul i forrige blogginnlegg men vips havner en bil på verksted og planene endres. Siden dagen etter det blogginnlegget har jeg produsert julegaver! Er snart i mål og da blir det bildeskred av dem siden mottakerne ikke lesser bloggen min.


4 kommentarer:

 1. Åh, jeg liker så godt fargen! :-) Moro med noe stort til seg selv da!

  Og så utrolig godt den passa til gravidkropp!! var kjempekult :)

  SvarSlett
 2. Så flott du har strikket og for en fin mage du har!

  SvarSlett
 3. Så fin vest!! Og i nepal da, den må jo være sinnsykt god og varm.
  Faktisk mitt første besøk i bloggen din på veldig lenge, hyggelig å være innom igjen :D
  Likt VELDIG godt de hjertevottene dine altså.

  Ha en kjempefin førjulstid!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentarer!

  Vesten er god og varm den, men jeg fryser plutselig på armene! hihi

  SvarSlett