tirsdag 1. november 2011

Juleforberedelser

Det er snart jul og da er det jo gjerne sånn at litt ting må gjøres. Selv gjør jeg så godt jeg kan for å se ut som en julekule og det er jo en ganske stor jobb så da bortprioriteres litt annet. En ting som ikke kunne bortprioriteres i år er julestrømpe til minstejenta! For i år er hun stor nok til å skjønne at eldste får og da kan ikke hun ikke få. Disse er strikket etter en dropsoppskrift, i eskimo og puddel. Jeg synes ikke det er så mange julefarger i eskimo, og i utgangspunktet hadde jeg kjøpt grønn, i mai 2010. Men jeg klarte aldri strikke den for fargen ble feil. Så jeg fikk til slutt byttet den til hvit og siden har det ligget der i eskene. Da jeg først satte igang var den rimelig rask å strikke.

Så blir det spennende å se reaksjonen til eldste nå da når hennes strømpe kommer ved siden av denne, for etter to toverunder i maskinen så er den nok fortsatt større enn eldste sin. Jeg tør ikke tove den en gang til nå, fasongen ble hvertfall bra nok. Vi har ny vaskemaskin så det var første gangen jeg tovet i den. Men i allefall, jeg tror jeg er ferdigstrikket til jul nå!

2 kommentarer:

  1. Det er koselig med juleforberedelser =)

    SvarSlett
  2. Aiaiai! Synes å huske at sånne ting kunne være litt katastrofe ja;-) Du får bare minne de på at innholdet ikke blir større selv om strømpa er det og det er jo viktigst!
    Ser forresten flott ut.
    Men ferdig til jul? Det kan da umulig være sunt LOL;-D

    SvarSlett