søndag 3. februar 2013

Heldige meg!

I julen var jeg veldig heldig! Bloggen Smoochie hadde hatt en stor give away og jeg vant to premier! Oppskriften på Hello Kitty buksa hennes og og ull til spinning! Siden jeg er veldig veldig nybegynner når det gjelder spinning sa hun at kardeflak var best til meg, og så fortalte jeg om hva slags farger jeg liker. For et par dager siden kom det pakke til meg i posten, og oppi der var det to kardeflak! Jeg ar jo ikke greie på størrelser og sånn men hun sa de var små derfor fikk jeg to. Og begge to er jo så fine! Jeg klør i fingrene etter å prøve å spinne noe av dem, samtidig som jeg slettes ikke tør for jeg har ikke lyst til å "ødelegge" dem!

Men se så fine! Og når jeg åpnet dem skjulte det seg enda mer inni dem! Herlig!

Tusen takk Kristine!

Samme dag som jeg fikk vite at jeg vant i give away'en så ble det trukket en vinner av julekalenderen som hadde gått på hobbyboden. En av damene på boden hadde laget en utrolig koselig kalender med fakta, historier, musikk og annet om jula. Og en annen hadde donert en premie til en av de som kommenterte kalenderen i løpet av adventstida. Så ble jeg trukket som vinner! (Bare for ordens skyld, kommentaren jeg vant med var fra før premien ble offentliggjort så den var helt uten baktanker ;) )

Så skulle jeg få noen maskemarkører da, og ble spurt om fargepreferanser. Morsomt tenkte jeg og jeg gledet meg. Overraskelsen var derfor stor da jeg åpnet posten en dag! Det var så mye mer enn noen maskemarkører! 


Et armbånd med maskemarkører og med matchende øredobber, et sett til med maskemarkører og et par artige øredobber. For et pirk å strikke så små sokker da! 

Eldstejenta ble sur da det kom pakke til meg enda en gang, men snudde fort da hun så hva som var oppi for hun syntes mammaen hennes ble så fin med nye øredobber og armbånd. 

Tusen takk Anita1 kommentar:

  1. Du store alpakka, kor heldig du har vore!! Sikkert superkjekt å motta slike pakkar ;)

    SvarSlett