onsdag 2. januar 2013

Godt nytt år, og et tilbakeblikk

Året som har gått har vært særdeles tilfredsstillende på strikkefronten. Jeg var redd jeg ikke skulle få strikket noe når jeg gikk hjemme med baby, men der tok jeg heldigvis grundig feil! Så feil at jeg må spandere på et tilbakeblikk! 

Jeg føler meg som en vinner på strikkefronten i året som gikk, selv om ungene samlet sett har fått fler ting så har mine ting vært større naturligvis.


Helt klart har jeg hatt en forkjærlighet for plagg til meg selv! 9 ferdigstilte i løpet av et år må jeg si er bra. Jakka Paulie ble påbegynt i august 2011, men den ble da hvertfall ferdig i 2012. Med meg til 2013 har jeg en tunika som ikke mangler mye og en Olive som jeg endte opp med å rekke opp nesten 30cm bol på.
Ungene har jo fått litt av hvert de. Jentene har definitivt fått mest, men lillebror strikket jeg til i 2011 og han står for tur igjen nå i begynnelsen av 2013. Sambo har fått det ene votteparet oppe i hjørnet, nei ikke dinosaurene..... Og en lue og en hals som jeg strikket i romjula som ikke har blitt tatt bilde av enda.


Litt gaver har det også blitt! Niesene har fått, og et skjerf jeg strikket til meg selv ble gave til farmor mens svigerinnen fikk sokkene.

I romjula har det også blitt 1 gryteklut, nr 2 befinner seg nok i limboland enn så lenge.

Om jeg har telt riktig har det da blitt 37 ferdigstilte ting i løpet av året! Ja pluss den ene grytekluten... Dette kommer jeg ikke til å toppe før jeg blir pensjonist tenker jeg, flere barn skal jeg ikke ha så! Jeg har kost meg hvertfall, det er nå helt sikkert!

Alt er ikke blogget enda, men det blir. En eller annen gang. I dag har jeg hatt første dag på jobb etter permisjonen, tida har plutselig blitt litt mer begrenset.

5 kommentarer:

 1. Wow! Jeg er imponert over alt du har fått til, med tre små barn. Så mye fint! Flinka☺

  Tenker du får til noe dette året også jeg;)

  Ønsker deg et fint 2013, og lykke til på jobb igjen!

  SvarSlett
 2. For en flott produksjon!
  Knallfine plagg du har laget!

  Godt Nytt År! =)

  SvarSlett
 3. Flotte plagg du har fått unna i løpet av 2012. Og så bra at du har fått strikket så mye til deg selv også :)

  Lykke til som jobbe-mamma, og ett godt nytt år :O)

  SvarSlett
 4. Stor produksjon, jeg er imponert :) Dette året skal jeg være hjemme i permisjon, kanskje jeg kan håpe på noe lignende? ... ;) Lykke til i arbeidslivet igjen!

  SvarSlett