lørdag 15. desember 2012

Votter med telemarksmønster

Noen ganger kan ting ta tid, særlig om det involverer en nummer to. Og votter kommer jo oftest to og to. I valentinesgave(ja vi gir hverandre gaver da, datoen er litt spesiell for oss) endte jeg opp med å gi sambo garn til votter. Det hadde jeg kjøpt inn tidligere og godt var det for jeg kom meg ikke ut for å få handlet noe, men jeg husker ikke hvorfor. Kan meget mulig ha involvert baby som var en snau måned gammel da. 

Han fikk velge mønster selv blant de jeg hadde som passet til garnet, og det ble da Telemark. Passet fint for det var de jeg hadde hatt i tankene da jeg kjøpte garnet. Vott nr 1 ble strikket i februar, minus tommelen da. Så ble den liggende. Jeg var ikke helt fornøyd med fargevalget, mønsteret forsvant litt. 

Men i høst da tok jeg omsider tak i nr 2, og det var jo forholdsvis fort gjort å gjøre det ferdig. Akkurat i tide til det første snøfallet. 



Siden de ble ferdige har de vært nesten daglig i bruk og han har skrytt av hvor gode og myke de er å ha på, så om det ble sent så ble det hvertfall en vellykket gave!

Vottene er strikket i Smart, et garn jeg egentlig liker ganske godt. 

2 kommentarer:

  1. Flotte vottar! Litt synd at fargane gjer at mønsteret ikkje viser meir, men eg er sikker på at dei er suuupergode uansett! ;)
    Siri

    SvarSlett
  2. Kjempefine!!
    Og du klarte det nå innen året var omme, så jeg synes du har vært flink jeg :)
    Ha en fin førjulsuke!!

    SvarSlett