lørdag 3. november 2012

Flere luer!

Flere luer er kjekt å ha. Spesielt når de jeg strikket før sesongen er for korte så de spretter opp på toppen av hodene til jentene. *mumle mumle* Fulgte jo oppskrift også. Så da jeg skulle finne et nytt mønster syntes jeg slettes ikke det var noen ulempe at den kalles Lang lue hos Drops nei! 

Jeg kjøpte jo garn på Drops Merino Mania salget, og garnet er godt å strikke med. Første gangen jeg har prøvd det. Minnet meg om Pickles sitt tilsvarende garn. Tok en råsjans med turkis til den ene da, spesielt siden den andre ble lilla. Men sånn blir det når fargeutvalget er litt begrenset pga salget. Nå valgte mellomstejenta turkis så da var det jo greit(selv om hun nå sier hun og vil ha lilla). 

Strikket først den turkise, det var nemlig litt forfriskende med en annen farge. Meeeehn 27cm med vridd ribb er jo ikke såååå spennende da. Så det tok nå litt tid før lue nr 2 ble startet på. Den led jo også under å være nr 2. Men så traff jeg til slutt da jeg prøvde å sparke meg bak så den ble til slutt også ferdig. I tide til det første snøfallet. Den lilla husket jeg til og med å bruke refleksgarn i dusken på! Så er det dette med å få tatt bilder, kan være litt interessant med småjenter med egne meninger gitt!


1 kommentar:

  1. Kjempefine luer! Har planer om 2 av disse jeg og, fine kalendergaver :)
    Refleks i dusken var smart, det skal jeg huske på...


    Hihi.... Måtte ta en titt på bildet av prinsessa i forrige innlegget når jeg først var her... :D Skikkelig kodak- moment :)

    SvarSlett