onsdag 18. januar 2012

Kosemosegenser!

Sånn i innspurten før babyen kommer, hva er da vel mer naturlig enn å legge vekk babytingene man holder på med og starte på noe nytt til seg selv???


Jeg fikk litt penger til bursdagen min i høst som var øremerket garn til noe til meg selv, så garnet lå klart det og bare ventet på at jeg skulle starte. Denne genseren fra drops så jo helt ypperlig ut som kosegenser!


Og jammen gikk det unna også! Jeg startet sent fredag kveld og den var ferdig montert søndag en uke etter. Litt hjemmetid har det vært men jeg har også vært syk selv og hatt syke barn denne tida. Men det hjelper jo på at det er drops nepal på pinne 6!


Også så god og myk og stretchy! Og varm. Det er jo nesten ikke kaldt nå så nå er den for varm rett og slett! Men like greit å ikke strekke den ut for mye i livet kanskje. heheFornøyd!

2 kommentarer:

  1. Det ble en herlig genser.
    Gratulerer med lille prinsen.

    Ønsker deg en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Denne var kjempefin! Så fint at du hadde lagt ut link! Jeg leiter og leiter inne på de siden til drops, men jeg finner aldri noenting uten å måtte starte på begynnelsen og ble og ble og ble... Gratulerer med baby :) Det er rart det når man får baby. Tidsperspektivet blir så rart... Jeg hadde følelsen av at jeg ikke gjorde noenting samtidig som tida bare fløy fra meg.

    SvarSlett