mandag 10. oktober 2011

Egentegnede votter

Votter må disse små ha. Hurra sier mor da... Nåvel. Jeg syntes eldste var litt kald på fingrene i fjor vinter, så i år tenkte jeg å prøve votter i smart til henne for de holdt meg varm i fjor. Så var det å lete etter morsomme mønstere, for mønstervotter måtte det jo være for å få de litt tykkere. Jeg fant ingenting jeg hadde lyst til å strikke til henne, så da fant jeg likesågreit ut at jeg kunne tegne mønster selv... Jeg fant en votteoppskrift for barn i et Sandneshefte og telte antall masker og tegnet i vei. En prinsesse måtte vel falle i smak. Og rooosa votter.

Nå synes jeg kanskje denne prinsessa ligner mer på ei sint vikingdame i ferdigstrikket tilstand, men responsen til eldste da hun så første votten var: (I fistel) Votter a meg??!!! Lille ejessa!!!!!! Joda, det var godkjente de!


I håndflatene ble det bare hjerter med kryss for å fylle tomrom. Jeg synes den siden ble finest jeg da. Jeg synes vottene ble veldig lange etterhvert så jeg kuttet de litt på toppen i forhold til oppskrifta. Litt av forklaringa er vel kanskje det at oppskriften var for 4-6 år. Jenta mi er straks 3 så de er litt lange til henne. Men kanskje jeg slipper unna med et par neste år?
Litt dårlige bilder, mobilkamera i farta. Strikket i en rest hvit smart og ca et halvt nøste rosa smart, på pinne 2,5 og 3,5.


11 kommentarer:

 1. Responsen var god! Så herlig! Mønsterstrikka votter er gull i denne årstiden, god varme til hendene.

  SvarSlett
 2. Kjempesøte votter som sikkert er gode og varme også. Koselig med slik respons fra brukeren.

  SvarSlett
 3. Kor flott.. Super fine votter..

  SvarSlett
 4. Selvgjort er velgjort! Kjempefine votter, smart det du gjorde inni :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøte vottar! Det viktigaste er jo at mottakar vert fornøyd. ;)

  SvarSlett
 6. Så søte votter! Artig med egentegnet mønster på, da er det jo ingen som har likens heller;)

  SvarSlett
 7. Konge!
  De var fine og festlige!!

  SvarSlett
 8. fantastiske!!!!!Jeg digget prinsessa.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer!

  SvarSlett