søndag 2. oktober 2011

Årets loppis!

Med fjorårets loppemarked og fangster friskt i minnet så måtte jeg jo ta turen til årets loppemarked også. Var der ikke lenge etter åpningstid første dagen og det var tjukt av folk. Og inntrykket jeg sitter igjen med er at jo eldre man blir jo spissere blir albuene... Men men, jeg fikk da tak i noen skatter jeg!
Den beste var kanskje denne?

Og så fikk jeg tak i litt jeg var ute etter også. Messinglysestaker og glassboller/fat/noe. Litt annet ble da også med.Men, dagen etter fristet det jo også å ta en tur! De får jo påfyll av ting om ettermiddagen første dagen må vite! Jammen ble det ikke litt fangst da også. Mer glass og en fin ramme!


En bærepose med fem urørte nøster garn og en nesten ferdigstrikket genserbol i liten størrelse. Satser på å rekke opp denne og få en genser ut av garnet. 30kr for den posen er jeg bra fornøyd med! Tre duker ble også med hjem og blir forhåpentligvis til noe annet med tid og stunder.

Når det gjelder messinglysestakene hadde jeg en plan og nå en uke etter er den gjennomført! Og jeg er veldig fornøyd!
Rammen ble et impulskjøp med tanke på å gi den samme behandlingen som lysestakene, og det ser bra ut det også bare jeg finner et fint bilde å putte inn!


Alt i alt, jeg kommer nok sikkert til å ta turen neste år også!2 kommentarer:

 1. Så mange flotte skatter du fant!!
  Jeg ELSKER loppiser!!

  Ikke alltid jeg får kommet meg avsted på dem, men .. :P

  SvarSlett
 2. Oioi, den ramma var smekkerlekker :)
  Og lysestakene også, spørs om ikke jeg må notere meg det tipset og herme litt ja :)

  SvarSlett