lørdag 26. februar 2011

Litt nytt garn og utstyr

Istede for å bare være et hespetre, så har jeg fått meg et i originalvarianten i hus også! Hurra! Fikk det som vervepremie hos hobbyklubben. Så da kjøpte jeg meg nøstemaskin også, endte opp med å bestille på ebay. Det ble billigere enn fra norske nettsider. Gikk dog på husfliden og spurte etter nøstemaskin, og fikk da til svar at de ikke hadde hespetre. Ikke det mest imponerende svaret i en sånn butikk....


Jeg har også handlet garn. To nydelige wollmeise twin i fargen magnolie (m)! Jeg har prosjektplanen klar for de!

I morsdagsgave fikk jeg tre nøster med finull, jeg må innrømme å ha påvirket gaven litt i forkant. Men fargevalget har jeg ikke blandet meg oppi. Så viste det seg at jeg må gå ned i pinnestørrelse for å få votter med plass til en hånd og ikke to, så da ligger de på vent litt til. Jeg må kjøpe pinne i str 2. Tynt gitt! Strikket valknutevottene istede da siden jeg var så gira på votter da.Og så kjøpte jeg et hespe wollmeise 100% av ei på hobbyboden! En farge jeg har siklet på nesten siden jeg begynte å se litt nærmere på wollmeise. Raku regenbogen! Se så fin! Den har jeg allerede nøstet opp og begynt å strikke med... Ble brått noen forskyvninger i køen der. Litt delt i hva jeg synes om oppstrikket resultat, men jeg ser det jo stort sett bare i kveldslys og jeg trenger nok å strikke litt lenger. Jeg kjører på litt til og blir jeg ikke fornøyd rekker jeg opp og finner et nytt prosjekt til det.

Og så var jeg så heldig å vinne blogglotteriet til Majsan! I dag kom premien i posten, tre nøster med drops alpakka bouclé. Så myke og gode! Jeg aner ikke hva jeg skal strikke av de enda, tittet på oppskriftene til garnstudio men siden garnet er såpass nytt er det ikke så mange oppskrifter tilpasset garnet og jeg fant vel ikke noe som falt helt i smak. Lurer litt på å strikke en hals kanskje, må tenke litt på det. Har jo ikke dårlig tid heller. Kanskje noen har noen forslag? Tusen takk for en flott premie jeg var så heldig å vinne hvertfall!
1 kommentar:

  1. bra kunnskap på husfliden ser jeg...nydelige garner du har kjöpt...strikket en hals i bouclegarnet på tykke pinner...så myk og behagelig og ha på seg :)

    SvarSlett