søndag 4. mars 2012

Et lite livstegn!

Tida går jammen meg fort med liten baby i hus, og det er utrolig hvor lite det er mulig å gjøre i løpet av en dag og allikevel er den plutselig over. Men under over under for min del, så får jeg faktisk strikket en del! Ferdigstillelse derimot er det verre med. Et par sovevotter til minstejenta til å ha i barnehagen er ferdig for lenge siden, de ble aldri lagt inn på ravelry for det glemte jeg og husker jeg riktig glemte jeg å ta bilde av dem også. Ammetåke er kanskje et kjent fenomen for mange?


En annen ting som har blitt ferdig er en lue i nepalrester til minstejenta. Den napper hun av seg fortere enn hun får den på med kommentaren Vamm! Ja vi har ikke kunnet snakke så mye om kuldegrader på en stund.


Lua er jo som sagt av restegarn. Det grå er rester etter et skjerf jeg strikket til meg selv. Det ligger til vask for å vaskes og blokkes men jeg har ikke giddet å gjøre det pga varmegradene ute. Skjerfet ble til av "rester" etter kosemosegenseren min.


Ellers er vel ingenting av det jeg har strikket ferdigstilt. Pauliejakka mi har nå to ermer men mangler krage og knappestolper. En mariusgenser trenger trådfesting og litt sying men den skal jo være til neste vinter... Sambo trenger nok heller ikke selbuvottene med telemarksmønster før til neste vinter så der mangler nr 2 pluss to tomler. Så nå strikker jeg heller på en tunika til meg selv som jeg startet på på skuddårsdagen. Satser på at jeg blir ferdig før neste skuddår! Sånt som ikke er ferdigstilt i kombinasjon med tåkeheim gir dårlig blogging, men nå har jeg da gitt et pip fra meg.


Til slutt. Tusen takk for koselige kommentarer på de siste innleggene mine! Jeg har vært like dårlig på å lese blogger og gå på gjenbesøk som jeg har vært til å blogge..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar