søndag 14. august 2011

Nødvendigheter til kaldere tider
Det er ikke alt som er like spennende å strikke, men som er fornuftig å strikke. Henger det sammen mon tro? Jeg hadde kjøpt inn et par nøster med fabel forrige vinter da garnlangeren hadde flyttesalg, og et av de ble valg med tanke på alderen på mottakeren av sokkene denne høsten og vinteren. Jeg lot henne få velge selv og ikke overraskene valgte hun den rosa. Litt stutt i føttene er hun så plutselig var jeg ferdig med første sokken. Da jeg hadde felt av hælen på sokk nr to var det noe annet som fristet så mye mer å begynne på at den ble lagt litt til side, ikke uten dårlig samvittighet. I dag tok jeg meg selv i nakken og gjorde den ferdig. Tenk så teit å la noe sånt ligge, det var jo fort gjort da jeg satte i gang.En av grunnene til at den ble liggende er dette
En annen grunn er denne
Men nå må nok de også ligge litt for jeg skal legge opp til en genser til største. Det er jo plutselig nesten høst her.......


4 kommentarer:

 1. Søte sokker :). Du har endel prosjekter på gang ser jeg, hihi. Alltid kjekt å starte på noe nytt. Jeg har selv et par ting som jeg håper å få ferdig i løpet av kort tid.... har brukt alt for lang tid på dem.

  SvarSlett
 2. hehe Det jeg viste her er da bare de nyeste prosjektene, har ikke vist fram halvparten engang! Regner ikke med å bli ferdig med noe iløpet av kort tid nå. *kremt* Den genseren jeg begynte på i dag føles gigantisk så det spørs litt på motivasjonen med den kjenner jeg.

  A-I som strever med kommenteringen! grrr

  SvarSlett
 3. Godt å se at det er flere enn meg som har strikketøy på alle pinnene.(boksen med strikkepinner ligger omtrent tom, siden alt er opptatt på ulike ufo'er rundt omkring)

  Begynt å bli kaldt nå, så det er godt med sokker, selv om det ikke er så fantastisk spennende å strikke.....iallefall ikke sokk nr 2.

  SvarSlett
 4. Det er gøy med mange prosjekter!!☺
  Sokkene ble søte, og de blir garantert gode på små føtter til vinteren.
  Jeg har også lagt opp til sokker i Fabel, tenker det blir julegave til mamma☺

  SvarSlett