tirsdag 6. juli 2010

Aldri bare en om gangen!

Må ha flere prosjekter om gangen sa en dame i en garnbutikk til meg da jeg var helt fersk som strikker. Jaha ja tenkte jeg den gangen. Men det er jo sant da. Hvertfall for meg! Akkurat nå har jeg fire arbeider på pinnene. Pluss en ufo vi ikke snakker om. Nei vent to ufoer var det visst i kurven ja. Jeg fikk nemlig for meg da vi var på ferie sammen med svigerinne med familie nå at jeg skulle strikke bukser til småjentene deres. De to minste da, for den eldste holder hun på med en bukse til selv, og nettopp derfor fikk jeg lyst til å strikke til de små da jeg så hvordan det ahm... gikk unna. Så i dag har vi vært ute og kjøpt garn til to rillebukser, og jeg måtte jo selvfølgelig starte på den første i kveld! Det er den grønne pinnen på bildet.Så var det det teppet jeg klaget over da. Jeg hadde det med på ferie, og fikk strikket masse på det der på kveldingene og i bilen til og fra. Nå har jeg under et nøste igjen. Nå må det bare vente litt!
Og jeg har begynt på en kjole til lillesøster, den bør bli ferdig til jul så jeg har litt tid på meg. Helt i orden at den må bakover i køen, men jeg måtte bare begynne på den.Og til sist, det av de fire prosjektene jeg har holdt på med lengst. En jakke til storesøster i lys turkis. Men helt ærlig, den står i fare for å bli en ufo. Noe så kjedelig på små pinner!Forresten, garnet jeg bruker handler jeg helst hos Hennes Fritid! Grete er en veldig hyggelig dame som eier og driver butikken, og det er grunnen til at jeg handler der. Ja og så fører hun Drops garn da, var slik jeg fant henne.

2 kommentarer:

  1. Selvsagt må man ha flere prosjekter samtidig ! Noen offesielle og noen som vi ikke snakker om som ligger skjult i skuffer og skap - sånn er det bare :-)

    SvarSlett
  2. hehe Ja! Og nå har jeg enda en på pinnene...

    SvarSlett