fredag 16. september 2011

Genser til størstejenta

Størstejenta trengte også ny genser, og jeg hadde planen og garnet klart. Garnet kjøpte jeg i mai i fjor under dropssalget, pluss et hefte med Sandnes klassikere for barn. Her skulle det bli Mariusgenser i andre farger! Jeg la opp og syntes vel maskeantallet var noe voldsomt, men ja ja. Etter noen få runder med vrangbord syntes jeg at nei dette så ikke noe særlig ut til min smale jente. Så var det bare å rekke opp og lete etter en annen oppskrift. Jeg endte opp med Pickles sin Høstvest til fest for høstvesten hadde jeg planer om uansett, og tittet på hvordan ermer ble strikket på garnstudio sine sider og tilpasset maskeantallet nederst til maskeantallet på ermene på vesten. Det fungerte fin fint og bolen og ermene var strikket veldig fort. Så brukte jeg vel ca tredobbelt tid på daisyene, fordi jeg ikke likte å strikke de overhode. Og jeg som egentlig hadde gledet meg til dem!
Genseren ble da ferdig til slutt og alle trådene festet og huller sydd sammen. Sammensyingene ble ikke bra men det bryr jeg meg mindre om akkurat nå. Skylder på at det er alpakka som er brukt. Drops alpakka for å være nøyaktig. Godt og mykt men et herk å montere.
4 kommentarer:

 1. Så fin, kjempeflott med det mønsteret!

  SvarSlett
 2. Den blei jo berre nydeleg da!! :-)

  Kanskje det var garntypen som gjorde daisyene så vriene? Eg trur òg at det går frykteleg mykje raskare ein eventuell neste gong, med det blir vel ingen neste gong :p

  SvarSlett
 3. Lekker genser Jeg sliter også med Daisyer - har gitt opp en gang!

  SvarSlett
 4. Så fin genser du har strikket! Ser kjempedeilig ut! Likte veldig godt mønsteret.

  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett