tirsdag 1. juni 2010

Småfrustrert!

Jeg strikker lue. Setesdalmønster. Fra Sandnes. Ja ja jeg holder på med andre ting også som må bli ferdig jeg vet men klarte ikke la være å begynne på lue og nå må jeg gjøre den ferdig ellers blir den aldri ferdig tror jeg. For. Noe er galt! Jeg strikker etter oppskriften størrelse to år, men den ser ut til å passe min tre måneder gamle baby! Oppskriften er for Sisugarn, men jeg strikker med alpakka. Dama i butikken sa det var greit. Enten er det ikke greit, eller så er oppskrifta feil! Det må jeg virkelig finne ut av før jeg begynner å strikke mariusgenser med alpakka hvertfall!

5 kommentarer:

 1. Hm, så irriterende da. Fikk du tips om hvilken pinnestr du skulle bruke på alpakkagarnet? Kan være du måtte opp en str? Eller kanskje du strikker for stramt... Ikke lett å vite, men skjønner veldig godt at du er frustrert:). Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Opplevde noe lignende med jakken jeg hekla nettopp. Den skulle være i lanett etter oppskriften, men jeg brukte sandnes alpakka. Heklet i str. 6 mnd, men den ble akkurat passe/nesten knapp til frøkna (som ikke er spesielt stor for alderen).

  SvarSlett
 3. Har blitt relativt flink til å ikke strikke for stramt, men kanskje jeg burde justert pinnestørrelsen ja... Tenkte å ta med lua i butikken og prate litt med damen. Litt kjekt å ha testa på en lue før jeg begynner på genser hvertfall!

  SvarSlett
 4. Får bite i meg ordene mine. Jeg strikker for stramt. Så før genser så må jeg bite i det sure eplet og strikke prøvelapp på større pinner.

  SvarSlett
 5. Greit å vite hva som er grunnen da;). Lykke til!

  SvarSlett